BYN
10 oktober

Möt bybon: Tobias Ågren

Tobias Ågren flyttade in till BYN i slutet av augusti 2019 och nyligen fick vi chansen att ställa några korta frågor till honom.

Berätta, vem är du och vad jobbar du med?
Jag heter Tobias och bor vanligen i Nacka men träffade kärleken i Växjö – så nu pendlar jag varannan vecka. Jag jobbar som Försäljningschef för LRF Medias kanaler, våra läsare är lantbrukarna och beslutsfattarna inom de gröna näringarna. 

Hur kommer det sig att du hittade till BYN?
Jag behövde hitta en flexibel arbetsplats och fick tips om BYN. Det är perfekt för mig, då jag har en trevlig plats att ha som bas under mina veckor i södra Sverige.

Vad tycker du är det bästa med att jobba hos oss?
En av sakerna jag uppskattar är alla möten med nya personer här. Jag pratade precis med en kvinna inom en helt annan bransch och vi utbytte erfarenheter. Jag ser fram emot nätverksträffar och annat spännande som sker på BYN. Har inte haft möjlighet att gå på dessa ännu men det står på agendan! 

Är du nyfiken på vad det innebär att bli en byinvånare?
Kontakta Linnea på linnea@bynvaxjo.se