BYN

Konferens

4 september

Välkommen till BYN!

Hos oss kan du boka konferenser och evenemang i en inspirerande och utvecklande miljö med hög service. Vi erbjuder stor flexibilitet för att tillmötesgå olika behov och önskningar, oberoende av bokningstyp. Våra lokaler rymmer allt från fyra till femtio personer och är utrustade med modern teknik. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att skräddarsy ditt nästa event i Växjö.

Våra olika möteslokaler

Astrid

Det som vi kallar för vårt ”styrelserum”. Här finns plats för upp till 16 personer i styrelsesittning, vid sidan av, för att enkelt kunna bolla idéer då alla sittplatser har bra överblick över rummet. Skärm, whiteboard och blädderblock finns på plats.

Elin

Något större mötesrum för upp till 12 personer samt fri möblering. Skärm, whiteboard och blädderblock finns på plats.

Anders

Vårt konferensrum som passar sällskap på 8-10 personer. Här sker mötet i styrelsesittning och härligt dagsljus kommer in från öst.

Thomas

Ett av våra 3 lite mindre mötesrum där man sitter upp till 5 personer.

Linda Lindblom

IST

– Vi erbjöds en personlig service i en fin miljö. Vi kunde erbjuda våra medarbetare från Tyskland, Danmark, Norge och Sverige en bra helhetsupplevelse. Konferensrummet erbjöd bra teknik och dessutom i anslutning till den personliga servicen.

Åse

Åse Tuvesson

Nordlo, Försäljningschef

– BYN är ett perfekt komplement till våra egna mötesrum på Nordlo Växjö & Ljungby. Även om vi själva har helt nybyggda lokaler ser vi miljöombyte och att kunna sitta avskilt som en del i att bli mer effektiv och kreativ. BYN är fräscht och välkomnande med senaste tekniken som också är viktigt för en lyckad arbetsplats och möte. Att man även kan nätverka och träffa andra företagare i BYN ger ett extra stort plus!

Christopher

Christopher Bohlin

Comfyliving, Hushjälte

– Fantastiska möjligheter i BYN med kompletterande mötesrum för vår verksamhet. Nyligen hade vi Teamsmöte med affärsutvecklare och workshop med UX-specialist till det fanns riktigt proffsiga lösningar som högtalare och komplett teknisk utrustning.

Linda

Prislista

Lokal Antal platser Heldag
08:00-17:00
Halvdag
08:00-12:00
13:00-17:00
Astrid Antal platser 16 Heldag
4 000kr
Halvdag
2 700kr
Elin Antal platser 10 Heldag
3 500kr
Halvdag
2 200kr
Anders Antal platser 8 Heldag
3 000kr
Halvdag
2 000kr
Ingvar, Thomas, Kristina Antal platser 4 Heldag
1 500kr
Halvdag
1 000kr
Guldrummet Antal platser 50 Heldag
8 000kr
Halvdag
4 000kr

Intresserad av visning eller bokning?

Nyfiken?
Kontakta oss

Är BYN det rätta för er nästa konferens eller företagsevent? Eller vill du bara veta mer för att vara säker? Hör av dig till oss eller besök oss gärna på plats.