BYN

Om BYN

31 oktober

ICON firar 1 år den 31 oktober

Fredagen den 13 september hade vi en storslagen afterwork med våra kollegor i BYN med vänner. Vill du komma på nästa afterwork?

Konceptet BYN började växa fram redan under 2017 och två år senare öppnade vi upp dörrarna. Idén uppstod från behovet av flexibla kontorslokaler för bolag i tillväxt. Idag är det vanligt att fastighetsägare skriver kontrakt på minimum 3 år. Detta är utmanande för det flesta företag att skriva på då man ofta inte vet vart man är om 3 år, eller ens 1 år. Framförallt är det ofta svårast under starten av ett nytt bolag eller under en stark tillväxtfas.

Efter besök på tiotals olika coworking-centers runt om i Europa plockade vi de bästa godbitarna och tog med oss hem till Växjö. Här skapade vi konceptet BYN som fokuserar på göra din arbetsdag enklare och roligare. I detta har vi inkluderat ett coworking-center, mötes- och konferenslokaler samt företagsbostäder. BYN, ett koncept som löser något för de flesta företag. Läs mer under respektive sida för mer information om de olika delarna.