BYN

Händelser

4 september

Välkommen till BYN!

Händer i BYN

4 september

Välkommen till BYN!

Vill du veta mer så är du varmt välkommen att komma förbi eller hör av dig till oss via mail; info@bynvaxjo.se Hälsningar, Åsa & Maria

16 maj

Lunchföreläsning med Nordea 16 maj kl.12.00

Tisdag 16 maj kl.12.00 Lunchföreläsning i lobbyn. Vi har bjudit ner Nordea som kommer ner till oss och delar med sig av sin kunskap om hur man kan förhålla sig till den ekonomiska situationen på rådande marknad, både som privatperson och som företagare. 

8 mars

Lunchföreläsning med Evelina 8 mars kl.12.00

12 juli

Semesterstängt v. 28-30

Receptionen håller semesterstängt mellan den 13-31 juli. Under tiden har våra medlemmar och förbokade gäster tillgång till lokalerna med egen entrétagg. Efter semestern går Linnéa på föräldraledighet. Åsa finns kvar och Maria som tagit över Linnéas tjänst finns alltid att tillgå. Vi ser fram emot att träffa er igen efter sommaren!

1 juli

Pressmeddelande 2022-07-01

BYN Växjö tillsätter ny VD För drygt 3 år sedan, i maj 2019, öppnade Växjös första coworkingcenter BYN Växjö i ICON-byggnaden. Då med 3 hyresgäster och 3 medlemmar, idag har verksamheten över 140 aktiva medlemmar fördelade på 65 företag. Linnéa Öman har varit aktiv i verksamheten sedan start och lämnar nu över rollen som VD […]

30 juni

Sommar-AW

Tillsammans med Kungsgrillen bjöd vi in till sommar-AW. Med drinkar så som Aperol Spritz och klassisk G&T på menyn. Middag stod Kungsgrillen för. Under kvällen hade vi även planerat för ett somrigt musikquiz. Grattis till Isabella, Petra, Anna och Rebecka som lyckades kamma hem vinsten!

15 juni

Sommarfika i lobbyn

Den 15 juni bjöd vi in till sommarfika i lobbyn. Vi hade bakat tårtor för alla hyresgäster att komma och mumsa på. I samband med detta arrangerade vi ett par tävlingar. Bland annat en tipsrunda med frågor om ICON-huset och de olika företagen som finns här samt en ”gissa antalet”. De lyckliga vinnarna fick bland […]

17 maj

Föreläsning med Anna Lindberg

Den 17 maj bjöd vi in till föreläsning med fd simhopperskan Anna Lindberg. Anna pratade om olika verktyg för hur du kan optimera dig och din vardag – för att bli ditt bästa jag. Tack Anna för att du besökte oss!

29 april

AW 29 april

Den 29 april bjöd vi in till afterwork i lobbyn. Vi hade gästspelare i baren i form av våra medlemmar från Logic Injection IT som skapade sin alldeles egna ”LIIT”-cocktail och Robban Ericsson var med och spelade och sjöng. Vi tackar för en riktigt lyckad kväll!

13 april

Påskäggsjakt 2022

BYN´s årliga påskäggsjakt har gått av stapeln med mumsig fika. Många glada och nöjda jägare.Vi gör det nästa år igen, det är kul.

14 januari

Fredags AW i lobbyn

Man vill inte missa en AW i lobbyn med alla Bybor. I fredags vände DJ Angray skivorna och stod för toppen kvalité av musik.

16 september

Höst kick-off på BYN

I september bjöd vi in till ost & vinprovning med Joels ost. Joel själv är en riktig fena på att berätta intressanta historier om varje ost och dess ursprung. Det blev många goa skratt och härligt häng. Tack för denna gången!

23 juni

Sommarfika 2021

Innan semestern bjöd vi in till sommarfika med våra härliga Bybor. Det serverades somrig pavlova med rabarberkompott och smulbär. Tack för en fin dag!

3 juni

Sommarfest i BYN

Då lägger vi ytterligare en härlig fest i vår minnesbank. Tackar alla Bybor för uppslutningen och ser framemot hösten 2020.

11 mars

Lunchföreläsning med hälsotema

Cornelia Roos, vår egna PT i BYN. Hon delade med sig av kloka råd angående kost och hur man bör tänka kring sin kost. Mycket lärorikt och inspirerande.